Loading Događanja

Sva Događanja

  • Ovaj događaj je prošao.

VOLONTERSKE AKCIJE ČIŠĆENJA PUTEVA

13 travnja @ 01:46

Lokalna akcijska grupa ”More 249” u suradnji s partnerima, Udrugom Prijatelji Europe Općina Tisno, Hrvatskim Crvenim križem GDCK Vodice i Dobrovoljnim vatrogasnim društvom “Vodice“ organizira dvije volonterske akcije čišćenja puteva kao preventive za zaštitu od požara. Cilj volonterskih akcija čišćenja puteva je poticanje na angažman i jačanje svijesti o brizi za okruženjem u kojem živimo, a održavaju se u okviru aktivnosti Organiziranje volonterskih aktivnosti te menadžment i upravljanje volonterima te uvođenje inovativnih alata i mehanizama za razvoj kriznog volontiranja na lokalnoj razini.

Provedba volonterskih akcija čišćenja puteva održat će se 7. kolovoza 2023. te 8. kolovoza 2023. godine s početkom od 8:00 sati.

Na svakoj volonterskoj akciji čišćenja sudjelovat će 15 volontera čime se promiče važnost volonterstva kao aktivnog uključivanja osoba u zbivanja na lokalnoj razini.

Volonterskim akcijama čišćenja bit će obuhvaćeni putevi u Gradu Vodicama, na području Zatonske ulice.

Okupljanje sudionika oba dana bit će u Dobrovoljnom vatrogasnom društvu Vodice, na adresi Magistrala 93, a nakon čega ćemo se uputiti na lokaciju (s obzirom na to da lokacija čišćenja volonterskih puteva nema točnu adresu radi praktičnosti okupljamo se u DVD-u Vodice).

Poveznica na lokaciju: https://goo.gl/maps/wbLCGuxa7u6ESHCw6

 

 

Detalji:

Datum: 13 travnja, 2024
Vrijeme:
01:46