Novosti, Uncategorized

Održan četvrti blok edukacije Jačanja kapaciteta OCD-a

U prostorijama Kulturnog centra u Vodicama održan je četvrti blok Edukacije za lokalni održivi razvoj i jačanje kapaciteta OCD-a, a u okviru provedbe projekta “ZAKLON, Zaštita od krize u lokalnim zajednicama“, UP.04.2.1.11.0411.

Edukaciju je održala udruga ODRAZ – Održivi razvoj zajednice, a cilj radionice ˝Od ideje do projekta: upravljanje projektnim ciklusom” je kroz teorijski i praktični rad upoznati sudionike sa svim fazama upravljanja projektnim ciklusom te steći znanja i vještine za pisanje projektnog prijedloga.

Kroz teorijski i praktični dio sudionici su se upoznali sa svim fazama upravljanja projektnim ciklusom te su stekli znanja i vještine za pisanje projektnog prijedloga (prvi dan planirali aktivnosti i izrađivali plan aktivnosti, dok su drugi dan izrađivali proračun), a rezultat čega su dva projektna prijedloga

1. jedan koji se bavi unaprjeđenjem kapaciteta udruga kroz promociju zdravog načina života među djecom i mladima te

2. drugi koji je usmjeren na jačanje kapaciteta prijavitelja i partnera i to kroz razvoj novih turističkih proizvoda, postavljanje signalizacije te infrastrukture za geocaching, ali i poticanje inovativnosti turističke ponude (JLS-ovi kao središte održivog i aktivnog turizma). 


Cijeli članak pročitajte na portalu INFOVODICE
https://www.infovodice.com/aktualno/vijesti/21235-jacanje-kapaciteta-lokalnih-zajednica-projekt-zaklon-pokrece-promjene.html

A kako su se snašli s projektnim aktivnostima i proračunom pogledajte u galeriji!