Novosti, Uncategorized

Održan prvi dio Edukacije prve pomoći

Danas, 20. listopada 2022. u prostorijama DVD-a “Vodice“ održan je prvi dio radionice Edukacije prve pomoći u okviru provedbe projekta “ZAKLON, Zaštita od krize u lokalnim zajednicama“, UP.04.2.1.11.0411. Projekt za cilj ima ojačati kapacitet udruga na području lokalnog održivog razvoja i dobrog upravljanja s naglaskom na krizne situacije.
 
 
Ukupna vrijednost projekta je 388.861,62 HRK. Projekt sufinancira Europska unija iz Europskog socijalnog fonda u ukupnom iznosu od 330.532,38 HRK. Korisnik projekta je Lokalna akcijska grupa “More 249“, dok su partneri na projektu Friends of Europe Tisno, Crveni križ Vodice te Dobrovoljno vatrogasno društvo Vodice
 
 
Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda. Projekt sufinancira Ured za udruge Vlade Republike Hrvatske.Sadržaj Objave isključiva je odgovornost Lokalne akcijske grupe “More 249”.Stajališta izražena u ovoj objavi isključiva su odgovornost Lokalne akcijske grupe “More 249” i ne odražavaju nužno stajalište Ureda za udruge Vlade Republike Hrvatske. Za više informacija o EU fondovima: www.strukturnifondovi.hr i www.esf.hr .